Andra passet klart.

Och vi lever (!!!), det var två ganska så nervösa tjejer som mötte Anders igår. Förra veckans dryga halvtimme gav oss båda rejäl träningsvärk, så när vi igår skulle träna i en timme var nervositeten helt klart ett faktum för oss båda.

Men passet var bra och idag mår jag riktigt bra, lite lätt träningsvärk, men det räknas knappt eftersom den antagligen kommer vara kronisk under de kommande veckorna.

Vi körde samma övningar som förra veckan för att lära oss dem ytterligare och för att korrigera de små fel som fanns. Sedan lade vi till en övning för ländryggen.

Det känns väldigt bra att börja så här, med några få övningar så man får chansen att lära sig dem ordentligt, för att sedan utöka programmet när dessa sitter.

Mitt största problem i gymmet vanligtvis är att jag känner mig vilsen, jag vet inte vad jag ska göra och hur jag ska göra. Därför gillar jag detta upplägg lite extra. För nu när jag går dit vet jag vad jag ska göra och ännu viktigare hur jag ska göra det.

Idag laddar jag inför en lång dag i skolan följt av tacofredag. I morgon ska jag  försöka ta igen de där utfallen som vi så oturligt inte hann göra igår.

Ha en underbar fredag!

// Clara

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *