Anna

Anna Lundholm, 48 år, är född och uppvuxen i Falkenberg men bor i Halmstad sedan gymnasietiden. När hon såg annonsen om att Friskifiera sökte kandidater såg hon det som en chans att ”få tummen ur”. Till vardags driver hon butiken ”Rockstyle” i centrala Halmstad tillsammans med sin man. Kvällarna spenderas mest i soffan, och trots att hon har haft ett aktivt liv förut så hamnade hon i en ond cirkel för några år sedan när hon var tvungen att sluta träna på grund av problem med sin sköldkörtel. 
– Jag kände att jag var tvungen att söka i alla fall när chansen uppenbarade sig. Visst, jag är inte jätteung längre, men jag känner mig betydligt äldre än jag är, så det var dags för en förändring. När jag fick veta att jag blivit utvald var det med skräckblandad förtjusning. Jag var glad för att inte ha några ursäkter längre, men jag blev samtidigt nervös och osäker på om jag skulle klara av det som krävs och förväntas av mig. Det enda jag är nervös för är att jag skulle råka ut för en skada om jag går för hårt ut i början. Jag har en rygg som spökat förut, men samtidigt litar jag fullt ut på Anders och vet att han kommer ta det lugnt med oss och inte låta oss köra slut på oss själva innan vi är där rent styrkemässigt. 
Intressen: Mina hundar, läsa, dansa, vara kreativ, hemmet, har svart bälte i shopping enligt min man 🙂 skönhet och mode och jag älskar att resa.