Livet med träningsvärk

 

 

Nu har det gått en vecka sedan vi träffades för första gången på Friskis& Svettis. Det har varit en vecka som har präglats av träningsvärk som heter duga:)
Vi kan kalla det för Ifö-värk, ni vet när man ska gå på toaletten och man försöker sätta sig sakta, sakta för det gör så ont på framsida lår och i skinkorna, när man är nästan nere så går det inte längre att hålla emot och man dunsar ner på ringen med värsta smällen:))) Varje toa besök är lika med smärta, så man försöker gå så sällan som möjligt.
Fast det är ju inte bara smärta, det är ju på något sätt ont skönt, det är ju ett bevis på att de musklerna uppenbarligen inte använts på ett tag och att jag har gjort något rätt på gymmet i all fall.
Vi tränade ett lättare pass med Anders på torsdagen förra veckan och sen förvånade jag mig själv med att boka in mig på ett yogapass dagen efter, sedan kan jag meddela att i helgen var jag i princip stel som en robot. Kände mig som 95 och stelopererad, kunde knappt få upp benen på trottoarkanten och jag är såååå tacksam att vi inte har vårt sovrum på övervåningen.
I måndags kände jag mig nästan som normalt igen, så på tisdagen gav jag mig av till gymmet för att göra mitt träningspass som Anders satt ihop. Jag började med en powerwalk på 3km och kände mig pigg och på G, sedan skulle jag börja mina benövningar och insåg att aj, aj, aj det gör ont:( Varför gör det ont nu då? På utsidan låren, inte framsida? Försökte göra så mycket det gick och avslutade med 3km powerwalk till. Tänkte att jag får låtsas att det är promenaden till och från gymmet. Skönt att det var vilodag igår för idag ska vi träffa Anders igen, shit, jag är nervös faktiskt! Vad ska han hitta på med oss idag, kommer jag orka, kommer det göra ont?????
I´ll be back…

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *