Nu var det ett tag sedan…

Oj va länge sedan det var jag var här inne och berättade hur det går. Vi har ju till och med hunnit ha vårt sista PT-pass!

Men vad har hänt då sedan sist? Jo en hel del saker, fast egentligen ingenting. Jag har tränat på som jag nu kan kalla vanligt. Har fått in en rutin på träning i min vardag, när lördagen kommer så går jag till gymmet, punkt. Det behövs inte så mycket mental övertalning längre, jag gör bara som jag brukar göra på lördagar.

Den största skillnaden de sista veckorna är att jag känner mig så mycket starkare, piggare och gladare. Kanske låter som en klyscha men det är sant, träningen har gjort mig gott och det känns i kroppen. Även om det inte syns så mycket så känns det, både i och utanför gymmet.

Dessa veckor har lärt mig så mycket, och påmint mig om ännu mer. Jag gillar ju att träna och jag mår så bra av det!

Största lärdomen är den att jag inte längre känner vilsen inne på gymmet, i morse var jag och tränade samtidigt som en hel gymnasieklass (om inte mer?). Det bekom mig inte ens, gamla Clara hade gömt sig i ett hörn alt. gått där ifrån och tänkt att nu var det färdig tränat. Men inte idag, idag kryssade jag mellan folket och gjorde min grej.

En annan skillnad är att jag nu verkligen tar mig tid till träningen, låter den tom gå före skolan (hoppas inte min mor läser detta, haha.). Tänker att jag kommer komma längre genom att först prioritera mig själv och mitt mående, och det är så mycket skönare att komma till skolan vaken och pigg efter ett träningspass. Hjärnan fungerar så mycket bättre.

I övrigt så är jag så glad över att vi fått träffa Anders, han har introducerat oss för funktionell träning, vilket jag älskar. Det ska nog mycket till innan jag spänner fast mig själv i en maskin på gymmet igen, det är ju inte kul alls. Jag vill träna hela kroppen och jag vill träna effektivt, vilket vi nu lärt oss att göra.

Och till sist, på torsdag får ni inte missa att lyssna på radio Halmstad för då sänder vi live!!

Kram Clara

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *