Sista träningen

Vem kunde tro att 10 veckor skulle gå så fort? Idag körde vi sista passet ihop jag, Clara och Anders. Det känns lite jobbigt att det är slut nu:(
Det är ju inte det att jag tänker sluta träna, men vi har haft så kul ihop och det har varit en tid att passa varje vecka. Nu är det upp till mig själv och bara mig att faktiskt hålla vid träningen varje vecka. Att inte hitta ursäkter för att inte ta sig till gymmet. Vi har lärt oss så mycket av Anders under dessa veckor, så nu vet jag vad jag kan göra när jag är i gymmet, vilka saker jag kan använda till vad osv. Men det kommer ändå inte bli så roligt som det har varit när vi har kört ihop. Jag har försökt övertala min man, Lasse, att haka på. Det skulle vara så mycket roligare om man hade en träningskompis så att man kan sporra varandra, både med träningen och framför allt med motivationen. Men han är ruskigt svår övertalad, men jag ger inte upp:)))

Under de här 10 veckorna så var nog vecka 1 jobbigast. Både själva träningen och framför allt träningsvärken. Sedan efter hand så har träningen varit både roligare och känslan efteråt har varit skönare. Jag känner mig både piggare och starkare än vad jag gjorde tidigare. Har du precis som jag, inte tränat på länge, våga be om hjälp, det är så skönt när man är igång igen. Det finns bara fördelar med att träna.

So long…..vi ses på gymmet<3

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *