Vecka två

Tjoho! ytterligare en vecka med friskifiera har passerat.

Det är kul för mig som tränare att få följa utveckling så här tätt inpå. Att få se utveckling vecka efter vecka. Nu har vi bara hunnit kämpa på i två veckor, men redan så kan jag se en förbättring. Detta är helt fantastiskt! 😀

Strax innan vårat PT tillfälle denna vecka så hörde Anna av sig att hon fått åka hem från jobbet pga sjukdom och inte kunde vara med och träna. Tråkigt för mig, då jag ser fram emot våra träffar och att få utmana, inspirera och vägleda dem båda mot bättre hälsa. Jag vill friskifiera deras vardag!

Så denna vecka fick Clara dras med mig själv! Det känns bra för mig som tränare att få möjlighet att i en hel timme få jobba med en och samma person. Det blir en ännu bättre stämning och kemi, det går att anpassa träningen, språket och tempot på ett helt annat sätt. Clara fick en del nya utmaningar för att hjälpa henne med de delar som hon har svårt för, vilket hon klarade galant! Hon har inget emot att kämpa och att utmana sig!

Hoppas ni lyssnar på radio avsnittet nu på Måndag morgon. Jag kommer att prata lite om hur jag ser på träning, speciellt för dig som precis börjat aktivera dig. Det handlar inte om att träna hårdast, mest och effektivast. Det handlar om att träna smart och på ett hållbart sätt. Att hitta den nivån där du går ifrån träningen med mer energi, både i kropp och sinne. Att hitta lagom nivå kan ta några tillfällen, men när vi väl kommer dit så känns det fantastiskt! Det blir kul att träna och man ser fram emot nästa tillfälle!

Följ Friskis på Facebook, instagram och här på bloggen så missar du inget!

Vi syns på Friskis!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *